Mobile Suite Gundam Narrative

U.C. 0097. The year the Laplace’s Box was opened. Despite the revelation of the original charter for the Universal Century, which acknowledges the existence of Newtypes and their rights, the world remains largely unchanged. After the destruction of the Neo Zeon remnant force known as the Sleeves, the event that has come to be known as the “Laplace Incident” seems to have drawn to a close. In the final battle, two Full Psycho Frame mobile suits displayed power beyond human imagination. The menace of the White Unicorn and the Black Lion were sealed away from public consciousness, and were consigned to be forgotten by history. But now sightings of the RX-0 Unicorn 03, long thought lost two years ago, are being reported. Its name is Phenex, an immortal golden bird.

Release Date: 15/02/2019 in Việt Nam
Genres: Action, Animation, Science Fiction
Directors: Shunichi Yoshizawa

Tin tức liên quan

Community

Là phần tiếp theo của Gundam Unicorn, Gundam NT là một movie tương đối hay và hấp dẫn. Các cảnh chiến đấu trong phim cực kì mãn nhãn vì có sự chuyển đổi khéo léo giữa các góc quay, cộng với hiệu ứng âm thanh xuất sắc và nhạc nền bất hủ. Tuy nhiên có nhiều chỗ còn chưa được làm chỉn chu như đồ hoạ. Tóm lại, Mobile Suit Gundam NT là một lựa chọn cực kì sáng suốt dành cho các fan của dòng Anime Gundam

Phim có cốt truyện ổn, đơn giản và rõ ràng, có cảm xúc, dù vẫn còn bị rush một số chỗ. Phần hình ảnh thì tuyệt đỉnh, tạo hình hai mẫu Gundam Phenex và Narrative không hề kém cạnh so với mẫu Unicorn. Nhạc phim cũng vô cùng epic. Do thời lượng có hạn nên phim không thể lồng ghép nhiều vấn đề và khai thác sâu sắc như người tiền nhiệm Gundam Unicorn, nhưng vẫn rất đáng xem đối với các fan Gundam.

Xem thêm tất cả các đánh giá khác

Actors

Jun'ya Enoki

Jona Basta

Tomo Muranaka

Michele Luio

Ayu Matsuura

Rita Bernal

Yūichirō Umehara

Zoltan Akkanen

Ayumi Fujimura

Mineva Lao Zabi

Tomoko Shiota

Martha Vist Carbine